Polityka prywatności

Polityka prywatności:

  1. Administratorem danych osobowych w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2018 r., poz. 1000) jest: Holiday Boat Gdańsk Spółka Jawna, ul.  A. Abrahama 13/15, 81-352 Gdynia, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS: 0000758019, REGON: 381829192, NIP: 5423336715.
  2. Holiday Boat Gdańsk Spółka Jawna przetwarza dane osobowe wymagane w formularzu rezerwacyjnym w celu świadczenia usług drogą elektroniczną, zawierania i wykonywania umów sprzedaży produktów zamówionych przez Klienta, a w przypadku wyrażenia przez Klienta zgody, również w celu świadczenia usługi newslettera.
  3. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale jednocześnie niezbędne do realizacji umowy i zakupów.
  4. Dane osobowe przechowujemy do czasu wygaśnięcia umowy, ale z zastrzeżeniem, że mogą być one przechowywane w celach procedowania reklamacji, celach statystycznych, marketingowych oraz rozliczeniowych w sytuacjach, w których jest to wymagane lub dozwolone zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  5. Do kontaktu z Administratorem służy następujący adres e-mail: info@hbgdansk.pl. Poprzez kontakt z Administratorem danych osobowych Klient może zażądać dostępu do swoich danych w celu ich zmiany, sprostowania, usunięcia, przeniesienia lub wnieść sprzeciw wobec ich dalszego przetwarzania.
Close Menu
Translate »